Åse Sand sammen med deltakere under Nordnorske Europadager i Tromsø i 2023, der hun holdt innlegg om OECDs retningslinjer og aktsomhetsvurderinger

Åse Sand skal ut i permisjon for å jobbe ett år i Etisk Handel Norge. Der vil hun få verdifull erfaring med å jobbe tett på bedrifter i tekstilindustrien. Åse har lang erfaring fra sekretariatet og har de siste årene jobbet med komplekse enkeltsaker samt bidratt å sette Kontaktpunktet på kartet gjennom faglige presentasjoner i ulike fora.

Ny rådgiver i Kontaktpunktets sekretariat: Nadia Ullah. Nadia er i permisjon fra Forbrukertilsynet, der hun har jobbet med åpenhetsloven siden den trådte i kraft.

Med oss på laget i sekretariatet får vi Nadia Ullah fra Forbrukertilsynet, frem til jul. Nadia er jurist og har arbeidet og ført tilsyn med åpenhetsloven siden den trådte i kraft i 2022. Hun har tidligere erfaring fra Utenriksdepartementet gjennom arbeid ved den norske ambassaden i Paris, samt erfaring fra den franske ambassaden i Oslo, advokatbransjen og FN-sambandet. Nadia vil jobbe både med kommunikasjon, kurs og med enkeltsaker.

Vi ønsker Åse lykke til og ønsker Nadia varmt velkommen til oss!