Meld deg på workshop om åpenhetsloven

Sammen med Forbrukertilsynet, Future-Proof og Etisk Handel inviterer vi til workshops som er praktisk rettet og vil fokusere på hvordan virksomheter kan utføre gode aktsomhetsvurderinger. Workshopene er gratis og åpne for alle, men krever påmelding på grunn av begrenset antall plasser.

Workshop for virksomheter som er i startfasen

På workshopen vil du lære om åpenhetsloven og OECDs retningslinjer for ansvarlig næringsliv, og særlig om risiko- og aktsomhetsvurderinger.

Workshopen er praktisk rettet og fokuserer på hvordan virksomheter kan utføre gode aktsomhetsvurderinger gjennom å diskutere utfordringer og dilemmaer knyttet til åpenhetsloven. Det forventes at deltakerne deltar aktivt i diskusjoner.

På workshopen vil bedrifter fra regionen dele sine erfaringer fra sitt arbeid med åpenhetsloven. Workshopene om åpenhetsloven og ansvarlig næringsliv er for virksomheter som er direkte og indirekte omfattet av loven.

Disse workshopene passer godt til virksomheter som er i startfasen med arbeidet med åpenhetsloven, og som har behov for å diskutere utfordringer de møter på ved gjennomføring av aktsomhetsvurderinger.

Workshop i Oslo for viderekomne virksomheter

Forbrukertilsynet, Kontaktpunktet for ansvarlig næringsliv og Etisk handel Norge holder workshop for viderekommende som er kommet godt i gang med arbeidet med åpenhetsloven. Det forutsettes at virksomheten du jobber i har god kjennskap til risiko- og aktsomhetsvurderinger.

Etter deltakelse vil din virksomhet ha økt kunnskap om åpenhetsloven og OECDs retningslinjer for ansvarlig næringsliv, og særlig et bevisst forhold til risiko- og aktsomhetsvurderinger. Du vil lære mer om hvordan din virksomhet kan utføre meningsfylt interessentdialog, jobbe med levelønn og hvordan gjenopprette brudd på menneskerettigheter eller anstendige arbeidsvilkår. Workshopen tilrettelegger for diskusjon og det forventes at virksomhetene deltar aktivt i diskusjonene.

På workshopen vil virksomheter som har jobbet med aktsomhetsvurderinger og ansvarlig næringsliv over flere år dele sine erfaringer. De vil gi konkrete eksempler på sitt arbeid med aktsomhetsvurderinger og belyse temaer som interessentdialog, gjenoppretting, levelønn og EU-reguleringer.

Se under for nærmere informasjon og påmelding:

 

Workshop i Bergen 31. oktober – for virksomheter i startfasen

Påmeldingsskjema til workshop i Bergen finner du her. 

Sted: Kulturhuset i Bergen, Vaskerelven 8, 5014 Bergen

Tidspunkt: 31. oktober 08:30-12:30

Påmeldingsfrist: 23. oktober

Last ned full agenda for workshop i Bergen her.

 

Workshop i Oslo 6. november – for virksomheter i startfasen 

Påmeldingsskjema til workshop (startfase) i Oslo finner du her.

Sted: Sentralen, Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo

Tidspunkt: 06. november 08:30-13:00

Påmeldingsfrist: 29. oktober

Last ned full agenda for workshop (startfase) i Oslo her.

 

Workshop i Oslo 13.-14. november – for viderekomne virksomheter 

Påmeldingsskjema til workshop (viderekomne) i Oslo finner du her.

Sted: Sentralen, Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo

Tidspunkt: 13.-14.november 09:00-15:00, 09:00-13:30

Påmeldingsfrist: 29. oktober

Last ned full agenda for workshop (viderekomne) i Oslo her.